Ik wil graag dat jij ook 'HART-werker' kan zijn .....Ontmoet René Wingelaar


Samen kijken waar jouw talent je brengt...Ontmoet Erica Detiger


Leven en werken vanuit onafhankelijkheid in verbondenheid is dé uitdaging ......Ontmoet Marjo Klaver


Zoek de kracht en het talent binnen jezelf en je voert de regie over je leven!.


Ontmoet Jan Bakker


Het vergroten van zelfredzaamheid en het dragen van verantwoordelijkheid staat centraal in mijn denken en handelen rondom het individu.


Ontmoet Diana Huijten

Haal het beste uit je ZELF


 “Ik ben het gewoon!” Wat ik doe is geen werk, het is gewoon ........

lees verder >>

 

Haal het beste uit je MENSEN


Je team voelt als een feest. Of het nu over één afdeling gaat of .......

lees verder >>

 

 

Haal het beste uit je BEDRIJF


Ken je een bedrijf waarvan je denkt: Wat een moói bedrijf! ........

lees verder >>


 ONZE 9+ AMBITIE:


Medewerkers die de organisatie een 9+ als cijfer geven. Alleen als mensen vanuit hun passie, kwaliteiten en talenten aan het werk zijn, dan is het mogelijk om zo een hoge score bij een tevredenheidsonderzoek te behalen. Ook klanten zullen het enthousiasme en de kwaliteit van werken waarderen. Klanttevredenheid en medewerker tevredenheid zijn in onze ogen communicerende vaten. Ontmoet ons in onze video en luister naar onze visie op de 9+ medewerker!

Wij bieden hiervoor executive coaching, leiderschaps-programma’s en team- en organisatieontwikkeling binnen de zorg, (semi)-overheid, onderwijs en het bedrijfsleven.

Insights Discovery Profiel Wij zijn gelicenceerd om te werken met het Insights Discovery® systeem. Insights brengt op een snelle, betrouwbare en respectvolle wijze psychologische voorkeuren in kaart.

Het systeem, dat is gebaseerd op het baanbrekende
werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal
om zelfinzicht, effectieve communicatie en
organisatieontwikkeling te bevorderen. 

lees verder>>

Het kantelpunt

Zelden hebben we het op het moment zelf in de gaten: het kantelpunt. De radicale overgang van de ene naar de andere fase. Geen weg meer terug. Als van de pop naar de vlinder. Al zou je het tien keer willen, er is geen weg meer terug. Lange tijd gaat het steil omhoog en dan, als in de achtbaan, in een radicale val omlaag. Geholpen door snelheid en zwaartekracht, sneller en sneller naar omlaag. Ten goede, ten kwade?

We weten het niet zolang we in die vrije val zitten. Het is een kwestie van vertrouwen, dat het karretje het zal houden, dat we de bocht niet uitvliegen, dat we sterk genoeg zijn om ons vast te houden. Dat we ons misschien vastsnoeren, de ander stevig vasthouden of juist loslaten om te zien hoe de ander de bocht neemt. Hard gillen mag, soms helpt het....

Lees het hele 'kantelpunt'>>

 In gesprek met Mathilde Bootsma

 

Mathilde Bootsma van BootsmaDeRouwe advocaten wil graag haar ervaringen met WaterWerk delen, zodat ze ook jou op jouw pad, mogen inspireren, raken en gidsen.

Mathilde haar centrale boodschap tijdens het interview:
“Bijna iedereen die een eigen bedrijf start maakt wel een business plan. Verder denkt men vaak dat men het wel weet. Hoe goed je elkaar als teamleden ook kent en begrip kunt opbrengen voor elkaars valkuilen het is geen vrijwaring voor meningsverschillen. Je wordt als team pas echt volwassen wanneer je onderlinge verschillen oprecht waardevol gaat vinden en als kracht gaat zien.

Een externe coach bij de opstart te betrekken om je voorbij je eigen weten te loodsen, raad ik dan ook iedere startende ondernemer aan.”

Lees het hele interview>>

 


Masterclass leadership advanced 2017

Vooraankondiging!

 Een uitgelezen kans voor een unieke masterclass op een bijzondere plek in de Alpen in Oostenrijk tijdens de Sonnwend im Montafon. Doe mee aan dit exclusieve weekend en ontdek in de prachtige omgeving van Gargellen deze bijzondere leiderschapservaring en laat je heerlijk culinair verwennen en verrassen gedurende deze inspirerende dagen.

Jouw redenen voor Leadership Advanced

Je neemt deel aan een executive programma waarbij je grenzen verlegt en uitdagingen aangaat die jouw leiderschap zal laten toenemen. Durf jij tijdens dit weekend verder te kijken dan de gebruikelijke spiegel? Durf jij je talenten en drijfveren op een andere wijze in te zetten en opnieuw te omarmen? Dan mag je deze masterclass niet missen!14 - 18 juni 2017
Gargellen - OostenrijkLeer en ervaar wat je kunt doen om de volgende transformatie in te zetten en daarmee een effectiever en succesvoller persoon te zijn. Vanuit je eigen persoonlijke waardes en principes, je eigen talenten en persoonlijke stijl werk je aan je rol als professional. 

Ben je geďnteresseerd, neem dan contact met René of Erica op. Wij vertellen graag over onze ervaringen in 2016 met deze masterclass.

De masterclass wordt gezamenlijk verzorgd door WaterWerk en ISA GROUP.   

 

Masterclass 'Integrale coaching' 

               ‘Van Complexiteit naar Eenvoud’

Wil jij verdere verdieping in je Meesterscha als coach, dan is de WaterWerk Masterclass ‘Integrale Coaching’ iets voor jou.

Kern van de Masterclass is het effectief kunnen coachen van transformatieprocessen bij mensen, groepen en organisaties. Transformatie betekent een diepgaande, duurzame en energiegevende verandering. 

Het is het keerpunt van het oude met liefde los kunnen laten, behouden wat van waarden is en het potentieel laten bloeien naar werkelijke groei.
Dit proces begeleiden vraagt van jou als coach veel deskundigheid, wijsheid, zorgvuldigheid en authenticiteit…. dus Meesterschap!

Je leert in 15 dagen het pad van transitie: Van Ontvlechting en bewustzijn naar transformatie. Het is de kunst leren verstaan en uitvoering kunnen geven aan het proces van transformatie; Van complexiteit naar eenvoud, kracht en balans.

Lees meer over de inhoud van de masterclass>>

Meldt je aan voor de masterclass. Neem telefonisch contact op met Marjo of Jan of gebruik het aanmeldformulier.  


   
WaterWerk is  lid van de NRTO. Wij onderschrijven de gedragscode van de NRTO. In onze Algemene leveringsvoorwaarden zijn daarvoor bepalingen opgenomen. Voor het kort beroepsonderwijs is WaterWerk een CRKBO-geregistreerde instelling. Onze trainingen en coaching, die vallen onder de definitie van Kort Beroepsonderwijs, zijn door deze registratie vrijgesteld van omzetbelasting.